Home»Noutati»Mitsubishi Outlander PHEV primește un facelift

Mitsubishi Outlander PHEV primește un facelift

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi Outlander PHEV a primit un facelift cu două săptămâni înainte de Salonul Auto de la Geneva.

SUV-ul hibrid plug-in al niponilor a primit mai multe schimbări pe sub caroserie decât la exterior, iar cea mai importantă vine sub capotă. Până să ajungem la aceasta, să trecem în revista schimbările estetice. Blocurile optice sunt cu LED-uri, iar ornamentele proiectoarelor de ceață sunt acum rectangulare.

Grila frontală a fost redesenată, iar ornamentul din partea inferioară a barei de protecție este și el schimbat. Spoilerul de pe hayon este mai generos, iar jantele din aliaj de 18 inch au un nou design.

La interior, Mitsubishi anunță noi scaune, tapițerie din piele, un set de ceasuri de bord noi, mai multe dotări, aeratoare îmbunătățite pentru locurile din spate și înlocuirea mai multor butoane și comenzi de la bord.

Motorizarea de 2.0 litri a fost înlocuită cu o unitate de 2.4 litri care funcționează în ciclul Atkinson. Motorul electric responsabil de propulsie și generatorul au cu 10% mai multă putere, iar bateria litiu-ion din dotare are o capacitate de 13.8 kWh. Vechiul acumulator avea o capacitate de 12 kWh, deci vorbim despre o creștere de 15% a capacității bateriei folosite de sistemul hibrid și de 10% în plus la puterea motoarelor electrice, pe lângă resursele motorului cu ardere internă.

Mitsubishi nu a prezentat încă specificații tehnice pentru Outlander PHEV 2019, însă ne așteptăm să le aflăm odată cu dezvelirea publică de la Geneva. O altă noutate este introducerea unui mod „Snow” în lista de moduri de rulare, menit să îmbunătățească comportamentul în sezonul rece, alături de un mod Sport, care nu necesită prea multe explicații.

Previous post

Volvo trece la motoare cu trei cilindri: XC40 îl primește pe primul

Next post

A apărut numărul 19 al revistei 4x4 Adventure!

No Comment

Leave a reply