Despre noi

Lansat în 2010, www.4x4adventure.ro  își propune să construiască o imagine mai bună pentru off-road, natură şi maşinile 4×4, cu un conținut variat, fotografii de calitate și cultivarea uni apetit pentru adrenalină.  Dincolo de informația pe care o furnizăm în timp real, aici veți găsi articole din zona de competiții off road, trasee turistice, expediții, noutăți auto 4×4, teste în premieră și evenimente outdoor.

Ediția tipărită 4×4 Adventure este singura revistă de profil din România, care combină sportul, aventura, pasiunea pentru domeniul 4×4 si outdoor într-un format  care promovează bunul simţ şi responsabilitatea, indiferent de acţiunile pe care le prezintă.

Revista 4×4 adventure se situează la nivelul publicaţiilor internaţionale, cu un conţinut variat şi complex care cuprinde sporturi în aer liber, aventuri şi călătorii pentru toate gusturile. Revista apare o dată la două luni, este tipărită într-un număr de 3.000 de exemplare şi costă 9,9 lei. Aceasta poate fi găsită în rețeaua de magazine Inmedio cu acoperire națională, în Aeroportul Otopeni, la partenerii noștri din turism și în service-urile auto de marcă.

No Comment

Leave a reply