Politica de confidentialitate

Acesta site are adresa web: http://4x4adventure.ro.

Ce date personale colectam si de ce

Comentarii

Daca veti comenta oricare din articolele noastre, vom stoca datele introduse inclusiv adresa IP si tipul browserului dvs. internet, cu scopul de a cerceta si identifica posibil spam.

Continut embedat de la terti

Materialele video embedate de noi (adica vizibile pe site-ul nostru, dar gazduite de terti ca YouTube, Vimeo si altii) pot fiobiectul activitatii de tracking desfasurat de tertii respectivi, fara sa fie necesar acordul nostru si fara sa avem cunostinta despre desfasurarea activitatilorr respective. Este ca si cum ati naviga pe site-ul lor.  Va puteti informa despre politica de confidentialitate a tertilor de pe site-urile detinute de acestia.

Formulare de contact

Formularele de contact de pe acest site nu stocheaza date personale, utilizarea acestora fiind similara transmiterii unui simplu email de pe orice suport.

Cookies

Cand plasati comentarii la articole este posibil sa stocam in fisiere de tip cookie numele si emailul dvs cu scopul de a popla in viitor campurile respective cu datele dvs ca sa nu mai fie necesare sa le rescrieti. Fiecare utilizator poate vedea doar datele sale, dateledvs neputand fi vazute/stocate de terti.