Home»Noutati»Mitsubishi Outlander este cel mai bine vândut SUV hibrid plug-in din Europa

Mitsubishi Outlander este cel mai bine vândut SUV hibrid plug-in din Europa

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi Outlander PHEV a devenit cel mai bine vândut SUV hibrid plug-in din Europa. Modelul nipon a atins vânzări de peste 100.000 de unități în cariera sa.

Cei de la Mitsubishi sunt încântați de rezultat și au decis să lanseze acest model și pe piața din Statele Unite ale Americii, mare amatoare de SUV-uri. Rezultatul comercial foarte bun al celor de la Mitsubishi se datorează și faptului că este singurul model din clasa sa care este vândut într-o versiune hibridă plug-in.

De obicei, acest sistem de propulsie este oferit pe modelele mai scumpe din segmentul SUV, iar producătorii premium sunt printre puținii care s-au aventurat pe această nișă. Cei de la Mitsubishi au riscat la momentul lansării, dar acum culeg laurii și se bucură de un rezultat muncit.

Pe piața din România, Mitsubishi Outlander PHEV este cea mai scumpă variantă din această gamă și costă 50.297 euro cu TVA inclus. Sistemul hibrid oferă o putere combinată de 203 CP și tractiunea integrală este standard, la fel cum este și transmisia automată. Agregatul alimentat cu benzină care este asistat de un motor electric dezvoltă 121 CP și 190 Nm, încă departe de resursele livrate de SUV-urile premium care oferă acest tip de motorizare.

Previous post

Rescue 4x4, oamenii care te ajută când rămâi împotmolit

Next post

Prima mașină zburătoare modernă va fi prezentată la Geneva

1 Comment

  1. […] SUV-ul hibrid plug-in al niponilor a primit mai multe schimbări pe sub caroserie decât la exterior, iar cea mai importantă vine sub capotă. Până să ajungem la aceasta, să trecem în revista schimbările estetice. Blocurile optice sunt cu LED-uri, iar ornamentele proiectoarelor de ceață sunt acum rectangulare. […]

Leave a reply