Home»Noutati»Bollinger B2: Un pick-up electric cu 527 CP

Bollinger B2: Un pick-up electric cu 527 CP

0
Shares
Pinterest Google+

Bollinger Motors a prezentat cel de-al doilea model din gama sa, B2.

Se numește B2 și este un pick-up electric. Este bazat pe SUV-ul B1, așa că împarte platforma tehnică și multe alte componente, inclusiv motorizarea. Vorbim despre două motoare, totalizând 527 CP și o baterie de 120 kWh.

Cuplul maxim este de 696 Nm, în timp ce accelerația de la 0 la 96 km/h este realizată în 6.5 secunde, deci sub șapte secunde până la 100 km/h. Viteza maximă este limitată la 160 km/h pentru a conserva autonomia. Aceasta din urmă este estimată la 321 de kilometri.

Dacă folosești un încărcător de putere mare, care are curent continuu, încărcarea se face în doar 75 de minute, dar de la o priză de 220V îl încarci în zece ore.

Bena are o lungime de 1.7 metri și geamul spate poate fi deschis pentru a găzdui obiecte mai lungi.

Caroseria este din aluminiu și se bucură de un sistem patentat care îți permite să transporți obiecte mai lungi decât vehiculul. Acesta este unul dintre avantajele sistemului de propulsie electric, anume podeaua aproape plată. Suspensia este hidropneumatică, iar sistemul de propulsie este gândit pentru a permite o funcție de reductor.

Pentru moment, cei de la Bollinger nu au precizat prețul lui B2, însă au specificat că va intra în producție în 2020 și că acceptă deja comenzi fără avans.

Previous post

Dacia Duster GPL: Primele informații despre a doua generație

Next post

Hyundai și Kia vor pune panouri solare pe mașini

No Comment

Leave a reply