Home»Noutati»Bollinger B1 – un off-roader electric așa cum ai visat

Bollinger B1 – un off-roader electric așa cum ai visat

2
Shares
Pinterest Google+

Bollinger, o companie americană, ne propune un model care pare să împace și capra și varza.

Vorbim despre un vehicul polivalent, care poate să fie transformat în SUV sau în pick-up și care vine cu un sistem de propulsie electric. Design-ul lui pătrățos îmbină trăsături de la modele de referință în domeniu, de la Land Rover Defender până la modelele americane precum Internațional Scout.

Sistemul de tracțiune integrală este compus din două motoare electrice care pot să asigure o distribuție precisă a puterii, iar anvelopele BF Goodrich MT din dotare te ajută să ieși din noroi fără griji. Suspensia este hidro-pneumatică și are o cursă generoasă, de 25.4 cm, în timp ce garda la sol de 40 CM este și ea suficient de înaltă pentru cele mai înalte exigențe pe care le poți avea de la un vehicul standard.

Puterea totală este de 360 CP, iar sprint-ul de la 0 la 60 de mile pe oră, adică 96 km/h, este realizat în doar 4.5 secunde, suficient cât să ți se facă rău după câteva accelerări cu pedala la fund. Clienților li se oferă baterii de 60 sau 100 kWh, care asigură între 200 și 320 kilometri de autonomie.

Previous post

Red Bull Romaniacs 2017: Graham Jarvis obține a șasea victorie

Next post

VIDEO: Tuning neconvențional pentru Jeep Wrangler

No Comment

Leave a reply