Home»Sport»Moto»Red Bull Romaniacs 2017: Graham Jarvis obține a șasea victorie

Red Bull Romaniacs 2017: Graham Jarvis obține a șasea victorie

0
Shares
Pinterest Google+

Graham Jarvis este câștigătorul clasei regină a Red Bull Romaniacs 2017.

Britanicul are șase câștiguri la activ în cea mai dificilă competiție de hard enduro din lume, care și-a disputat în weekend ediția numărul 14. Podiumul clasei gold a fost completat de Mario Roman și Paul Bolton, cei doi fiind pentru prima dată clasați în top trei la acest concurs.

Întregul eveniment s-a derulat pe parcursul a patru zile, pornind din centrul Sibiului. Linia de finish a fost aranjată pe dealul de la Gușterița, unde concurenții au trebuit să urce aproape pe verticală, ca apoi să treacă, tot cu viteza potrivită, pe o porțiune unde o greșeală te putea duce într-o baltă cu noroi.

Cei doi români înscriși la clasa Gold, regina competiției, au reușit să termine pe locurile 12 și 17. Ei sunt Norbert Jozsa și Zsolt Varga. Există și un rider care a reușit să termine fiecare ediție a Red Bull Romaniacs, iar numele său este Emanuel Gyenes. Mani a terminat pe locul doi la clasa Silver, înregistrând al patrulea podium Romaniacs din carieră. Sergiu Grecu, un alt român înscris în competiție, a luat titlul la clasa Bronze.

Via Red Bull

Previous post

Ford sărbătorește 100 de ani de la primul său pick-up

Next post

Bollinger B1 - un off-roader electric așa cum ai visat

No Comment

Leave a reply