Home»Noutati»Toyota Land Cruiser 300, programat să apară anul acesta

Toyota Land Cruiser 300, programat să apară anul acesta

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota nu pare să renunțe prea curând la Land Cruiser și nici la construcția old-school cu șasiu separat de caroserie. Deși va fi construit pe o platformă nou-nouță, următorul Land Cruiser va beneficia de aceleași caracteristici de gabarit și aptitudini off-road ca și modelele de până acum.

În pas cu vremurile actuale, pe lângă designul ce va adopta elemete stilistice actuale ale brandului, vor fi adoptate sisteme superioare de siguranță și asistență, dar și motorizări mai puțin poluante, inclusiv o propulsie hibridă împrumutată de la Lexus.

Așa cum mai aflăm de pe site-ul nipon Bestcarweb, motorizarea actuală V8 va fi înlocuită cu un V6 de 3.5 litri, tot de origine Lexus, ce va oferi 300CP și care vine la pachet cu o transmisie CVT în locul celei clasice, cu convertizor de cuplu. Sistemul de tracțiune va fi tot unul 4×4 de tip permanent, iar sistemele electronice se vor ocupa cel mai probabil de distribuția cuplului la roți. Nu știm prea multe despre caracteristicile off-road ale lul LC300, însă japonezii au dat deja de înțeles că nu putem vorbi de un compromis la acest capitol. Într-un scenariu optimist, noul Land Cruiser 300 va putea fi lansat spre sfârșitul acestui an.

Previous post

Noul Kia Sorento a fost lansat oficial

Next post

This is the most recent story.

No Comment

Leave a reply