Home»Noutati»Range Rover: “SV Coupe este o investiție pentru fiecare client”

Range Rover: “SV Coupe este o investiție pentru fiecare client”

0
Shares
Pinterest Google+

Range Rover SV Coupe este cel mai scump model de serie al mărcii britanice, iar producția sa va fi limitată intenționat pentru menținerea valorii exemplarelor vândute.

Cele 999 de unități sunt văzute de constructor drept investiții, iar fiecare dintre aceste modele pornește de la aproape 300.000 de dolari, de unde și promisiunea de a nu mai fabrica alte exemplare odată ce se încheie cota inițială de producție.

Cei de la Land Rover au revenit în trecut asupra unor decizii de încheiere a producției, iar una dintre ele a dus la o serie limitată la 150 de unități ale lui Defender cu un motor V8 de la Jaguar. Însă nu va fi cazul și pentru Range Rover SV Coupe.

Trebuie să punctăm faptul că nu este primul model cu două uși din istoria Range Rover și nici măcar din istoria recentă, având în vedere existența lui Evoque și a variantei sale decapotabile. În plus față de un Range Rover obișnuit, acest model vine cu portiere lungi de 1.4 metri și care au avut nevoie de toleranțe reduse în procesul de fabricație.

Mai mult decât atât, acest model se bucură de noi materiale, cum ar fi ornamentele din lemn Nautica. Acestea îmbină două tipuri de lemn pentru a oferi senzația unui yacht de lux. Fiecare unitate va fi asamblată manual de specialiștii de la SVO, adică Special Vehicle Operations.

Previous post

Hennessey a dezvoltat un pachet de 600 CP pentru Lincoln Navigator

Next post

Mitsubishi a deschis o divizie de proiecte speciale - iată primul proiect

No Comment

Leave a reply