Home»Noutati»Subaru Crosstrek Hybrid: Primul hibrid plug-in al mărcii

Subaru Crosstrek Hybrid: Primul hibrid plug-in al mărcii

0
Shares
Pinterest Google+

Subaru Crosstrek Hybrid a devenit primul hibrid plug-in al acestei mărci.

Modelul va debuta comercial în 2019 și va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles. Cel mai probabil, Subaru va comercializa acest model și în Europa, însă sub o altă denumire. Crosstrek Hybrid are un sistem de propulsie numit StarDrive, compus dintr-un motor boxer de 2.0 litri, o transmisie CVT Lineartronic, două motoare electrice și un sistem de tracțiune integrală Symmetrical All Wheel Drive.

Puterea sistemului hibrid este de 150 CP și accelerația de la 0 la 96 km/h este îmbunătățită cu o secundă față de modelul standard, care asigură 154 CP. Autonomia combinată rezultată este de 772 de kilometri în regim mixt, iar rularea în modul 100% electric este posibilă la viteze de până la 104 km/h și pe o distanță de maximum 27 de kilometri.

Sistemul hibrid are o baterie litiu-ion de 8.8 kWh, încărcată atât de la priză, cât și de unul dintre cele două motoare electrice. Cel de-al doilea motor electric are rol de demaror și de alternator, în timp ce primul este folosit la propulsie, la asistența agregatului cu ardere internă și pentru frânare regenerativă.

În comparație cu versiunile obișnuite, modelul are mici modificări stilistice, o nuanță de culoare dedicată și un interior în două culori, cu o tapițerie din piele care are cusături contrastante. Sistemul EyeSight de asistență a șoferului este standard, la fel cum sunt scaunele încălzite, volanul îmbrăcat în piele, tempomatul adaptiv și o unitate multimedia cu ecran tactil cu diagonala de opt inch.

Previous post

Video: Diferența dintre anvelope de iarnă și all-season

Next post

Cea mai nouă mașină de poliție din Dubai: Giath

No Comment

Leave a reply