Home»Noutati»Video: Diferența dintre anvelope de iarnă și all-season

Video: Diferența dintre anvelope de iarnă și all-season

0
Shares
Pinterest Google+

Suntem în plină iarnă, iar unii șoferi se întreabă dacă se aleagă anvelope all-season sau dacă să cumpere un set de anvelope de iarnă.

Ca de obicei, discuția poate fi triată destul de simplu: care sunt condițiile climaterice în zona în care conduci cel mai des, cât de mult vrei să conduci iarna și dacă ai nevoie cu adevărat să te înfrunți cu natura sau poți renunța la mașină.

Anvelopele all-season au avantajele lor, respectiv faptul că ești în legalitate indiferent când ninge și că economisești timp și bani prin evitarea schimbului de pneuri, dar dacă le pui față în față cu pneuri de iarnă pe terenul de joacă al celor din urmă, lucrurile stau altfel.

Americanii de la Tire Rack au pregătit un comparativ inedit pe pista unui patinoar. Au ales pentru asta două crossovere cu tracțiune integrală. Acestea din urmă îi păcălesc pe unii că sunt în siguranță iarna pentru că au tracțiune integrală, însă lucrurile se schimbă la frânare. După cum demonstrează testul de mai jos, situația este similară și la accelerare, dar și la viraje.

Dacă încă te întrebi dacă să cumperi anvelope de iarnă sau all-season, urmărește clipurile de mai jos.

Previous post

Taxa auto 2019 va fi gata în Decembrie

Next post

Subaru Crosstrek Hybrid: Primul hibrid plug-in al mărcii

No Comment

Leave a reply