Home»Noutati»Mercedes-Maybach GLS – tentanţia luxului

Mercedes-Maybach GLS – tentanţia luxului

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes a decis să aducă la Salonul Auto de la Guangzhou din acest an versiunea Maybach a celui mai mare SUV produs de compania germană. Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC are rolul de a atrage clienţii cu dare de mână din Asia Şi SUA.

Sub capotă avem un motor V8 de 4,0 litri, cu 558 CP și 730 de Nm plus un sistem mild hybrid EQ Boost, care poate aduce atunci când e nevoie  încă 22 CP și 250 Nm. Puterea e exploatată  prin intermediu unei transmisii automată cu nouă trepte și sistemul de tracțiune integrală 4Matic este standard. 

Masivul SUV german poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde și are o viteză maximă limitată la 250 km/h. Suspensia pneumatică este oferită standard şi opțional se poate comanda tehnologia E-Active Body Control.

Cromul folosit din plin la caroserie, jantele cu diametrul de 23 de inchi şi opt scheme cromatice bi-tonale pentru alegerea culorii caroseriei scot în evidenţă Maybach GLS. Interiorul oferă condiţii de lux pentru patru persoane, iar pasagerii din spate se pot relaxa în scaunele ventilație, încălzite şi cu funcții de masaj. 

Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC poate fi  comandat din a doua parte a anului 2020.

Previous post

Despre motociclete custom - Constructori de motociclete

Next post

Teste EuroNCAP: fără surprize majore în segmentul SUV

No Comment

Leave a reply