Home»Noutati»Teste EuroNCAP: fără surprize majore în segmentul SUV

Teste EuroNCAP: fără surprize majore în segmentul SUV

0
Shares
Pinterest Google+

Noile teste EuroNCAP din aceată lună nu au produs surprize majore, singurul model depunctat  serios fiind Jeep Renegade. Pe de altă parte remarcăm diferenţele minime dintre Ford Kuga şi Audi Q7.

 

Tesla Model X – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 98 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 81 % pentru protecția copiilor, 72 % pentru protecția pietonilor și 94 % în dreptul sistemelor de siguranță.

Renault Captur – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 96 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 83 % pentru protecția copiilor, 75 % pentru protecția pietonilor și 74 % în dreptul sistemelor de siguranță.

Ford Kuga – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 92 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 86 % pentru protecția copiilor, 82 % pentru protecția pietonilor și 73 % în dreptul sistemelor de siguranță.

Audi Q7 – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 92 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 86 % pentru protecția copiilor, 71 % pentru protecția pietonilor și 72 % în dreptul sistemelor de siguranță.

Peugeot 2008 – rezultate EuroNCAP – 4 stele : 91 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 84 % pentru protecția copiilor, 62 % pentru protecția pietonilor și 68 % în dreptul sistemelor de siguranță. Menţionăm că acest model a fost testat în echiparea standard.

Subaru Forester – rezultate EuroNCAP – 5 stele: 97 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 91 % pentru protecția copiilor, 80 % pentru protecția pietonilor și 78 % în dreptul sistemelor de siguranță.

Jeep Renegade – rezultate EuroNCAP – 3 stele : 82 % în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 84 % pentru protecția copiilor, 55 % pentru protecția pietonilor și 58 % în dreptul sistemelor de siguranță. Remarcăm în cazul modelului american că a fost depunctat major pentru lipsa sistemelor de asistenţă. În rest Jeep Renegade este la nivelul competitorilor.

Previous post

Mercedes-Maybach GLS - tentanţia luxului

Next post

Dacia Duster - 500.000 de unități din a doua generație produse la Mioveni

No Comment

Leave a reply