Home»Tehnica»Proiecte custom»Land Rover Defender Pick-up: un proiect Kahn Design

Land Rover Defender Pick-up: un proiect Kahn Design

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover nu a oferit oficial un Defender Pick-up. Însă, englezii de la Kahn Design le pot repara omisiunea.

Împreună cu divizia lor specializată în off-roadere, Chelsea Truck Company, cei de la Kahn Design au dezvoltat un Defender Pick-up. Englezii l-au vopsit într-o nuanță numita Volcanic Rock, cu finisaj satinat, pe lângă faptul că l-au transformat într-un pick-up cu patru uși.

Partea frontală are o nouă bară de protecție, care integrează lumini de zi cu LED, o grilă frontală X-Lander și finisaje cromate care au fost vopsite în negru. Capota a fost modificată, iar deasupra parbrizului găsim un set de lumini suplimentare.

Jantele de 16 inchi au o lățime de 9 inchi și sunt finisate într-o nuanță satinată de negru. Modelul se numește Defend 68 și este echipat cu anvelope de 285/75. Plafonul are și el același finisaj negru satinat. Garda la sol a crescut cu 50 de milimetri, iar apărătorile de noroi au fost extinse și întărite.

Lucrurile s-au schimbat complet și la interior, unde ocupanții găsesc două scaune sport în față și o banchetă spate îmbrăcată în piele cusută manual. Ambele au un model diamant și pielea se continuă pe cotieră, consola centrală și pe bord. Tot acolo găsim și un ceas Churchill, integrat armonios în planșa de bord.

Un asemenea model costă 78.603 euro și exemplarul din galeria foto de mai jos a părăsit fabrica în 2015. De atunci, a parcurs doar 13.679 de kilometri. Motorizarea sa este un diesel de 2.2 litri, cuplat unei transmisii manuale.

Previous post

Hyundai dezvoltă airbag-uri cu declanșare multiplă

Next post

Ford Ranger 2019: Tot ce trebuie să știi despre el

No Comment

Leave a reply