Home»Noutati»Carlex prezintă pachetul său pentru Mercedes-Benz Clasa X

Carlex prezintă pachetul său pentru Mercedes-Benz Clasa X

0
Shares
Pinterest Google+

Tunerii de la Carlex au prezentat pachetul lor de modificări pentru Mercedes-Benz Clasa X.

Polonezii au înființat anul trecut o divizie specială pentru modificarea pick-up-urilor, iar ei erau deja cunoscuți la nivel internațional pentru personalizarea interioarelor diferitelor modele care le trec porțile. Ei bine, acest X Class nu a făcut excepție, iar polonezii se pare că au avut ceva de demonstrat, pentru că au reușit să-l ducă la un alt nivel.

În același timp, ornamentele de la bord s-ar putea să nu fie potrivite pentru toată lumea. În primul rând, recunoaștem că nu ne-au nimerit preferințele aici, dar el nu este potrivit nici pentru cei care vor să facă off-road. Nu de alta, dar nu putem să recomandăm un interior de culoare deschisă și covoraje din lemn pentru un model care va părăsi șoseaua prea des. Sigur, nu vă oprește nimeni, dar este suficient să coborâți o singură dată și să urcați la loc pentru a murdări habitaclul.

Scaunele din față au fost înlocuite cu un set de scaune sport din piele, în timp ce bancheta a fost și ea refăcută într-o manieră similară. Bordul este îmbrăcat în piele și Alcantara, în timp ce fața acestuia prezintă ornamente din lemn de culoare închisă.

Mai mult decât atât, aceste ornamente sunt prezente și pe consola centrală, iar covorașele au fost realizate și ele din acest material și cu o finisare similară.

Fețele de uși, volanul, partea superioară a bordului și interiorul plafonului sunt acoperite în Alcantara de nuanțe închise, respectiv maro pentru aproape toate suprafețele și negru pentru plafon.

Cei de la Carlex nu au prezentat și modificările exterioare pe care le propun pentru Clasa X, dar știm deja că ei lucrează deja la un prototip cu tracțiune 6×6 și o benă extinsă. Până atunci, prețul acestui pachet nu este precizat, dar este clar că vorbim despre o sumă considerabilă și de multe ore de manoperă pentru montaj.

Previous post

Fernando Alonso a testat o mașină de Rally-Raid

Next post

Ford Puma devine al cincilea SUV din gama americanilor

No Comment

Leave a reply