Home»Noutati»Diverse»VIDEO: SUV electric versus cea mai periculoasă pârtie din Kitzbühel

VIDEO: SUV electric versus cea mai periculoasă pârtie din Kitzbühel

0
Shares
Pinterest Google+

Celebra pârtie Streif din Kitzbühel, Austria, a fost subiectul unei provocări interne pentru nemții de la Audi.

Prima cursă de ski pe celebra pârtie a avut loc în 1937, iar traseul este cunoscut pentru înclinația sa de 85 de grade. În loc să coboare pe aceasta, cei de la Audi l-au urcat pe pilotul Mattias Ekström la volanul prototipului lui e-tron și au urcat pe pârtie.

Dacă vă uitați cu atenție, veți remarca un cablu de remorcare vopsit în alb, precum și faptul că vehiculul prezintă anvelope cu cuie. Cei de la Audi au montat respectivul cablu drept o măsură de siguranță, pentru a evita orice situație în care pilotul de rallycross ar putea să se răstoarne în celebra stațiune austriacă.

Scopul acestei urcări a fost recreerea unei vechi reclame Audi, realizată tot pe o pârtie utilizată pentru sărituri cu schiurile. Nemții vor să ”lege” moștenirea vechilor modele quattro de noile lor mașini electrice, cel puțin la nivel de imagine.

Primul autoturism electric de la Audi se numește e-tron și are deja pe piață rivali de la BMW, Mercedes-Benz, Jaguar și Tesla. Noul e-tron a fost prezentat în toamna lui 2018 și are o dimensiune care îl încadrează între Q5 și Q7 în gama mărcii din Ingolstadt.

Uite cum au făcut clipul de mai sus:

 

Previous post

Mitsubishi Engelberg a debutat la Geneva: ce trebuie să știi despre el

Next post

Hennessey are încă un VelociRaptor: tot ce trebuie să știi despre el

No Comment

Leave a reply