Home»Noutati»Mitsubishi Engelberg a debutat la Geneva: ce trebuie să știi despre el

Mitsubishi Engelberg a debutat la Geneva: ce trebuie să știi despre el

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi Engelberg Tourer a fost vedeta standului niponilor de la Salonul Auto de la Geneva.

Vorbim despre un concept al unui SUV cu dimensiuni comparabile cu cele ale lui Pajero, dar echipat cu un sistem de propulsie hibrid plug-in. Practic, acest Engelberg Tourer anticipează aspectul următoarei generații a lui Pajero, precum și sistemul său de propulsie.

Potrivit celor de la Mitsubishi, noul model va fi capabil să asigure o autonomie 100% electrică de până la 70 de kilometri conform ciclului WLTP. Până atunci, însă, cei de la Mitsubishi vor trebui să dezvolte o versiune de serie a acestui model. Înlocuitorul lui Pajero este așteptat pe piață de ceva vreme, dar încă mai avem de așteptat cel puțin un an până ajunge în reprezentanțe, dacă nu cumva au japonezii un as în mânecă.

Autonomia totală a sistemului hibrid din echiparea lui Mitsubishi Engelberg Tourer ar depăși 700 de kilometri, afirmă niponii. Evident, nu este cea mai mare din lume, dar este mai mult decât suficientă pentru necesitățile de zi cu zi. Iar dacă nu este suficientă, poți oricând să alimentezi cu carburant, pentru că este un hibrid plug-in benzină-electric, deci are și motor termic.

În cazul în care ați ratat anunțul anterior în această privință, cei de la Mitsubishi au renunțat la lansarea de mașini noi echipate cu motoare diesel, deci clienții viitori vor putea alege doar mașini electrice, hibride, hibride plug-in și motoare alimentate cu benzină.

Motorizarea sistemului hibrid are la bază un propulsor aspirat, de 2.4 litri, alimentat cu benzină, susținut de două motoare electrice. În plus, acest hibrid plug-in poate fi folosit și pe post de generator, fiind posibil transferul de energie într-o casă, de exemplu.

 

 

 

Previous post

Mazda CX-30: primele imagini și informații oficiale

Next post

VIDEO: SUV electric versus cea mai periculoasă pârtie din Kitzbühel

No Comment

Leave a reply