Home»Noutati»SUV din China: Li Xiang One

SUV din China: Li Xiang One

0
Shares
Pinterest Google+

China este cea mai mare piață auto din lume, iar odată cu această piață de desfacere apar și noi mărci auto.

În cadrul Salonului Auto de la Shanghai a debutat marca Li Xiang. Numele vine de la „Leading Ideal” și primul lor model se numește One.

După cum puteți observa, modelul are un design modern și original, nefiind o copie a mașinilor occidentale. Bordul are patru ecrane, iar habitaclul oferă un total de șase locuri. După cum puteți observa, versiunea expusă este varianta de top și are aproape tot ce ți-ai putea dori de la un SUV modern.

Caroseria are o lungime de 5.020 milimetri, o lățime de 1.960 milimetri și o înălțime de 1.760 milimetri.

În ceea ce privește motorizarea, vorbim despre o configurație hibrid. Mașina folosește un motor electric pentru propulsie, dar există și un propulsor 1.2 benzină turbo utilizat pe post de generator pentru motorul electric. Puterea totală a sistmeului este de 326 CP și cuplul maxim este de 530 Nm. Autonomia totală este de 700 de kilometri, fără a fi dezvelită capacitatea acumulatorului care deservește motorul electric.

Li Xiang One va fi vândut în China în aceeași formulă în care o puteți vedea mai jos și va costa echivalentul în yuani a 60.000 de dolari. Nu au fost anunțate planuri pentru lansarea pe alte piețe, cum ar fi SUA și Europa.

Previous post

Comparativ în off-road: Land Cruiser Troopy versus Jimny

Next post

Jeep a pregătit șase concepte pentru MOAB

No Comment

Leave a reply