Home»Noutati»Jeep a pregătit șase concepte pentru MOAB

Jeep a pregătit șase concepte pentru MOAB

0
Shares
Pinterest Google+

Ediția 2019 a Easter Jeep Safari ne va aduce șase noi concepte dezvoltate de marca americană împreună cu divizia Mopar.

Colaborarea se bazează exclusiv pe modelul Gladiator, iar toate cele șase exponate sunt construite special pentru acest eveniment. Practic, nu vei putea cumpăra niciun model de serie la fel ca vreunul dintre exponatele din galeria foto, dar ai posibilitatea de a personaliza un Jeep Gladiator încât să obții un rezultat similar.

După cum unii dintre voi știu deja, este deja o tradiție întâlnirea anuală de paște a pasionaților americani de off-road, iar ediția cu numărul 53 se ține tot în Moab, în statul Utah. Totul are loc între 13 și 21 aprilie 2019, iar evenimentul este de interes în mod special pentru Jeep, dar și pentru alte mărci care au mulți proprietari care s-au concentrat pe modificări de off-road.

Să trecem în revistă cele șase concepte pregătite de Jeep pentru MOAB 2019:

Wayout este un concept bazat pe noul Gladiator și prezintă un cort full-size pe plafon și cu un capac de benă realizat la comandă. Îl puteți recunoaște cu ușurință în galerie.

Flatbill este bazat tot pe Gladiator și este un salut jucăuș adresat pasionaților de motocross. Da, încap două motociclete de teren în benă, deși trebuie să îi deschizi capacul pentru asta. Modificiările nu sunt duse deosebit de departe în acest caz.

Five-Quarter este un restomod al unui Jeep M-715 din 1968. Este un vehicul militar bazat pe vechiul Gladiator și îmbină elemente noi și vechi atât pe partea stilistică, cât și pe partea mecanică.

Urmărind aproape aceeași idee, Jeep J6 îmbină elemente clasice de design cu noile tehnologii. Acest model este un stand Jeep Performance Parts și Mopar pe roți pentru platforma Gladiator. Și acesta este doar începutul în ceea ce privește personalizarea, anunță oficialii Jeep.

JT Scrambler îmbină trăsăturile specifice off-roaderelor din anii ’80 cu tehnica modernă a lui Gladiator și cu un pachet dezvoltat special de cei de la Jeep Performance Parts. Majoritatea componentelor vizibile sunt disponibile pentru achiziție aftermarket.

Gladiator Gravity vine cu piese Jeep Performance care sunt deja gata de lansare și ne arată o versiune pregătită pentru a urca pe stâncile din Moab a primului pick-up modern de la Jeep. Nici aici nu sunt modificări extreme, ci doar mai multe schimbări de bun gust pentru primul pick-up modern din istoria mărcii deținute de Fiat Chrysler Automobiles.

Previous post

SUV din China: Li Xiang One

Next post

Gama Dacia Techroad: tot ce trebuie să știi

No Comment

Leave a reply