Home»Noutati»Auto»Primele detalii despre noul Hyundai Santa Fe

Primele detalii despre noul Hyundai Santa Fe

0
Shares
Pinterest Google+

Hyundai a dezvaluit de curând prima imagine teaser și câteva detalii despre noul Santa Fe. Cel mai longeviv model de clasa SUV al mărcii coreene prezintă un exterior impunător și mult mai expresiv decât până acum și un interior ce abundă de materiale calitative.

Exteriorul este dominat de grila frontală de mari dimensiuni care încorporează luminile de zi (DRL), ca parte a noii abordări de design „Integrated Architecture’’. Elementele geometrice care definesc grila generează un efect stereoscopic. Ies în evidență luminile de zi in forma literei „T”, ce contribuie la aspectul modern, cu tentă agresivă.

Santa Fe este primul model european din gama Hyundai construit având la bază cea de-a treia generație a platformei producătorului. Noua platformă va oferi o mai mare flexibilitate în dezvoltarea vehiculelor, contribuind la sporirea siguranței, a eficienței și a performanțelor. Odată cu această lansare, Hyundai introduce, în premieră pentru Santa Fe, o linie de propulsoare electrificate – hybrid și plug-in hybrid. Mai multe informații și date tehnice ale noului Santa Fe sunt așteptate să apară în perioada următoare.

Previous post

Prezidențiala. Povestea completă a celebrului ARO folosit de Ceaușescu

Next post

Istorie 4x4 britanică. În vizită la British Motor Museum

No Comment

Leave a reply