Home»Noutati»Auto»Noul Mustang MACH-E, disponibil pentru precomenzi în România

Noul Mustang MACH-E, disponibil pentru precomenzi în România

0
Shares
Pinterest Google+

Ford a anunțat la începutul acestui an că 100% din gama sa de autoturisme din Europa va fi fără emisii, complet electrică sau plug-in hybrid până la mijlocul anului 2026, iar trecerea în totalitate către electric se va face până în 2030. În acest context, Ford a început dezvoltarea unor modele electrice pe care le vom putea vedea în curând și pe șoselele din România, cum este noul Mustang Mach-E, anunțat deja ca fiind diponibil pentru precomenzi.

Noul model este un crossover care împrumută câteva elemente de identitate de la binecunoscutul model al mărcii, Mustang și care vine fie cu tracțiune spate, fie cu tracțiune integrală, dar și cu două baterii disponibile. Versiunea cu autonomie extinsă și tracțiune spate are o autonomie de până la 610 km măsurată în regim WLTP. Încărcarea bateriei de la 10% la 80% se realizează în 38 minute pentru versiunea de baterie cu autonomie standard și în 45 minute pentru versiunea de baterie cu autonomie extinsă.

 

 

Mustang Mach-E, echipat cu sistemul de tracțiune spate furnizează 269 CP în varianta cu baterie cu autonomie standard, respectiv 294 CP în varianta cu baterie cu autonomie extinsă, un cuplu de 430 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 6,1 și 6,2 secunde. In configurația cu tracțiune integrală, Mustang Mach-E livrează 269 CP în versiunea cu baterie cu autonomie standard, respectiv 351 CP, în varianta cu baterie cu autonomie extinsă, cu un cuplu de 580 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 5,1 și 5,6 secunde

Mustang Mach-E va fi dispobinil din toamna acestui an, iar prețul de pornire pentru varianta de bază este 51.800 euro (42.800 euro prin programul Rabla Plus), cu tot cu TVA.

 

 

Previous post

Brandul Kia, pentru prima dată la Goodwood Festival of Speed

Next post

A apărut nr.32 al revistei 4x4 adventure!

No Comment

Leave a reply