Home»Noutati»Diverse»Brandul Kia, pentru prima dată la Goodwood Festival of Speed

Brandul Kia, pentru prima dată la Goodwood Festival of Speed

0
Shares
Pinterest Google+
Considerată cea mai mare și cea mai însemnată sărbătoare a culturii auto din lume, evenimentul de patru zile se va desfășura de joi 8 iulie până duminică 11 iulie și va prezenta o selecție entuziasmantă a celor mai rare, mai noi și mai exotice automobile create vreodată.
 
 Prezentă pentru prima dată la acest eveniment, marca Kia va prezenta noua sa mașină electrică Kia EV6, precum și un exemplar unic „Stinger GT420”.
 
 
EV6 este primul model Kia care se bazează pe tehnologia revoluționară E-GMP (Electric-Global Modular Platform) și este alimentat exclusiv cu energie electrică. Dispunând în dotarea standard de un acumulator de 77.4 kWh și de o încărcare cu 800 V, EV6 promite o autonomie de până la 510 Km și timp de încărcare de numai 18 minute pentru o încărcare de 10-80% . Inginerii Kia care finalizează dezvoltarea versiunii EV6 GT vizează obținerea unui sprint de 3.5 secunde de la 0 la 100 Km/h.
 
 
La eveniment, alături de EV6 va fi și un exemplat ‘Stinger GT420’, care va fi expus în renumita expoziție „First Glance Paddock”. Acest automobil unic, dezvoltat intern, are o putere de 422 CP și un cuplu de 560 Nm oferit de motorul său twin-turbo V6 pe benzină de 3.3 litri. Pe pistă are o agilitate impresionantă, datorită reglării și componentelor personalizate ale suspensiei, reducerii substanțiale a greutății și frânelor Brembo îmbunătățite.
 
 
Confirmat ca un eveniment-pilot, biletele pentru Festivalul vitezei din acest an sunt deja epuizate pentru vineri, sâmbătă și duminică, cu câteva bilete rămase încă disponibile pentru joi. Momente din desfășurarea evenimentului vor fi prezentate pe ITV. Căutați hashtagul special #FoS pe social media.
 
Previous post

Dacia a dezvăluit primele detalii ale lui Duster facelift

Next post

Noul Mustang MACH-E, disponibil pentru precomenzi în România

No Comment

Leave a reply