Home»Noutati»Mitsubishi ASX facelift: imagini și informații oficiale

Mitsubishi ASX facelift: imagini și informații oficiale

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi ASX a primit un nou facelift, care va debuta public în cadrul ediției 2019 a Salonului Auto de la Geneva.

Modelul a fost restilizat integral și acum este în linie cu frații săi de gamă. În mod evident, ASX a fost redesenat pentru a semăna cu Eclipse Cross, fratele său mai mare.

Practic, partea frontală a primit Mitsubishi Dynamic Shield, adică o grilă proeminentă, blocuri optice cu o formă diferită, un set de semnalizatoare LED și lumini de ceață cu LED, precum și o bară care să le integreze pe toate în mod armonios.

Posteriorul s-a schimbat și el cu o bară nouă care integrează un ornament care imită aluminiul și stopuri cu LED. Caroseria poate fi vopsită în nuanțele Oak Brown, Red Diamond și Sunshine Orange.

Interiorul a primit și el modificări importante. Probabil cea mai mare schimbare este la nivelul unității multimedia, care are un ecran tactil cu diagonala de opt inchi. Aceasta include navigație Tom Tom pentru echipările de vârf, dar și conectivitate pentru smartphone-uri. Mitsubishi ASX primește și o aplicație prin care poți să vezi cât carburant mai ai, cât mai poți conduce până la următoarea revizie și unde găsești cea mai apropiată benzinărie.

Tot în materie de schimbări, Mitsubishi ASX facelift renunță la diesel în Europa. Unica motorizare este un 2.0 MIVEC oferit fie cu o manuală cu cinci trepte, fie cu un CVT INVECS 3-III cu șase trepte și mod sport. Există atât versiuni cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală.

Puterea motorului nu a fost specificată, cum nu sunt precizate nici datele de accelerație, consum, viteză maximă și emisii de CO2. Cel mai probabil, este motorul de la fratele său mai mare și oferă 150 CP și 195 Nm.

Vom afla cu certitudine toate detaliile odată cu prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Geneva, derulat în luna martie.

Previous post

Creatorul manualului Haynes s-a stins din viață

Next post

Probleme la Jaguar Land Rover: pierderi financiare și concedieri

No Comment

Leave a reply