Home»Noutati»Auto»Ford Bronco de 750 CP, de la Hennessey

Ford Bronco de 750 CP, de la Hennessey

0
Shares
Pinterest Google+

Tunerul texan Hennessey a preparat deja noul Ford Bronco, pe care îl oferă deja într-o configurație mult mai potentă decât propusă de producător. Sub capotă este un V8 supercharged de 5 litri, evident, pe benzină. Acesta a primit pe lângă compresor, un nou sistem de injecție, un intercooler apă-aer, sistem de admisie upgradat și un eșapament redimensionat fabricat integral din inox.

Cutia de viteze este aceeași automată cu 10 trepte ca și pe modelul de serie, dar performanțele dinamice ale mașinii sunt impresionante. Ford Velociraptor V8 Bronco ajunge la 100 km/h în 4,5 secunde.

Bronco Velociraptor se distinge prin jantele cu design special, suspensia off-road, badge-uri exterioare, grilă custom cu inscripția Hennessey și bare modificate. Interiorul este și el custom, specific acestei versiuni. Eventualii doritori ai uni astfel de exemplar vor trebui să se grăbească deoarece a fost anunțată o serie foarte limitată de doar 24 de bucăți  cu 2 sau 4 uși, prețul fiecaruia fiind de 225.000 de dolari. Hennessey oferă și garanție pentru acest model, de 3 ani/36.000 mile.

Previous post

60 de ani de influență italiană în designul Mazda

Next post

Dakar 2022 – cuvântul de ordine va fi: nisip

No Comment

Leave a reply