Home»Noutati»Diverse»Coronavirus: cum vom circula cu mașinile după 15 mai și ce trebuie să scriem în declarație

Coronavirus: cum vom circula cu mașinile după 15 mai și ce trebuie să scriem în declarație

0
Shares
Pinterest Google+

Președintele Klaus Iohannis a susținut, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, după ce a fost adoptată Ordonanța de Urgență care definește starea de alertă în România.

Președintele a anunțat că astăzi (n.r. 14 mai)  Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență declară starea de alertă și va institui toate reglementările obligatorii prin care vor fi menținute măsurile de prevenție.

În principiu măsurile de relaxare după data de 15 mai și cum se va face deplasarea în afara localităților rămân cele anunțate anterior de președintele Iohannis.

Coronavirus: cum vom circula cu mașinile după 15 mai și ce trebuie să scriem în declarație

În primul rând cea mai importantă noutate este că se renunță la obligația de a sta acasă și la obligația unei declarații când ne deplasăm în interiorul localității. Deci putem să mergem cu mașina sau cu alt mijloc de transport prin localitate cum o făceam și în mod normal.

Pe de altă parte este interzisă deplasarea în afara localității cu câteva excepții. Deci nu vom putea pleca cu mașina la grătar, la munte sau la mare.

Ce activități sunt permise în anumite situații și ne putem deplasa cu mașina în altă localitate: Citeşte restul articolului pe Auto Bild România

Previous post

Top 5 cele mai apreciate motoare din România

Next post

Nemuritorul. Test noul Mercedes-Benz G Class V8

No Comment

Leave a reply