Home»Noutati»Diverse»Concursul Mecanicul Anului 2023 – câteva zile până la închiderea înscrierilor

Concursul Mecanicul Anului 2023 – câteva zile până la închiderea înscrierilor

0
Shares
Pinterest Google+

Ultima șansă să te înscri la concursul național Mecanicul Anului! Competiția durează aproape 2 luni – din mii de concurenți din toată țara, doar elitele ajung în finala, care va avea loc la Cluj-Napoca pe 18 noiembrie. Marele premiu al competiției, noua versiune a Hyundai i10. Înscrierile sunt deschise până pe data de 3 noiembrie pe site-ul www.mecaniculanului.ro, iar concursul  este organizat de AD Auto Total.

  • Mecanicul Anuluit e deschis atât lucrătorilor din service-urile auto, cât și amatorilor. 
  • 4 categorii (mecanică, diagnoză, vulcanizare sau vopsitorie auto), 2 luni de probe teoretice și practice 
  • Finala e un show live incendiar al cărui punct culminat e întrecerea de la diagnoză: 2 mașini identice pe scenă, cu aceeași defecțiune, de reparat într-o cursă contra-cronometru. 
  • Cel care reușește să pornească primul motorul câștigă titlul de „Mecanicul Anului” și pleacă acasă cu mașina pe care a reparat-o. 
  • Peste 16,000 de meseriași din toată țara și-au încercat șansele în cele 11 ediții anterioare ale competiției, reprezentând aproape 4.000 de ateliere de reparații.  

Regulamentul integral e disponibil pe site.  

Adrian Sandu, câștigător Mecanicul Anului, ediția 2022, secțiunea diagnoză 2022: „Îi îndemn pe toți cei care lucrează în domeniul reparațiilor auto să-și încerce puterile în competiția cu colegii de breaslă din toată țara. Pentru mine, e încununarea supremă a atâtor zile și nopți de întrebări și căutări pentru a afla care este cauza ce a dus la apariția defectului și care este cea mai bună soluție de reparație.” 

Bege Hunor, câștigător Mecanicul Anului, ediția 2022, secțiunea mecanică 2022:„Personal, pot să recomand tuturor celor care se ocupă cu repararea autovehiculelor să participe la astfel de concursuri, chiar dacă nu ajung să câștige. Experiența, discuțiile cu colegi din diferite colțuri ale țării, construirea relațiilor cu profesioniști și să construiești bazele unor prietenii noi… sunt niște câștiguri deja. Eu zic că pasionații de autovehicule la un astfel de eveniment găsesc foarte ușor vocea comună din care pot dezvolta discuții constructive și nu numai.” 

Viorel Diaconescu, câștigător Mecanicul Anului, ediția 2022, secțiunea vopsitorie: „Concursul poate fi o promovare în meseria asta, mai ales pentru tineret, pentru a fi motivați să practice o meserie în viață. În cazul meu, acest premiu e cea mai mare distincție a mea și m-a făcut să am mai multă încredere în mine”. 

Juriul competiției este format din trainerii Academiei AD AUTO TOTAL, profesioniști care au la activ mii de ore de formare furnizate mecanicilor și diagnosticienilor din toată România, și care specializează traineri din întreaga Europă.  

 

Mecanicul Anului 2023 este un eveniment susținut de Bosch, Mann Filter, Castrol, Valvoline, Hengst, Varta, Ate și MEYLE. 

Previous post

Toyota Land Cruiser Se: Intrarea în Era Electrică a Legendarului Off-Roader

Next post

Schi pe 18 noiembrie în București - Arena Păltiniș se mută de la Sibiu în Parcul Tineretului

No Comment

Leave a reply