Home»Noutati»Auto»Toyota Land Cruiser Se: Intrarea în Era Electrică a Legendarului Off-Roader

Toyota Land Cruiser Se: Intrarea în Era Electrică a Legendarului Off-Roader

0
Shares
Pinterest Google+

Land Cruiser Se, deși deocamdată doar concept, arată că nava-amiral cu destinație off-road de la Toyota a ales calea către viitor.

Toyota Land Cruiser  a trecut printr-o metamorfoză în ultimii ani, la nivel global modelul fiind oferit în multe forme și dimensiuni. Cea mai recentă noutate a gamei este Land Cruiser Se, primul model complet electric care poartă aceată emblemă.

Toyota a anunțat foarte puține detalii despre Se, însă se știe că acest model va avea o baterie care va permite un cuplu mare și că va dispune de trei rânduri de locuri. De asemenea, Toyota susține că acest model este foarte silențios în mediu urban și în „condiții de șosea“, ceea ce sugerează că Land Cruiser Se preferă mersul pe asfalt, nu pe căi nebătute.

 

 

Caroserie autoportantă

Interesant este și faptul că Se are un design monococă, despre care Toyota susține că îl face receptiv și capabil în teren accidentat. Totuși, având în vedere designul acestui concept, garda la sol aparent redusă și anvelopele cu secțiune joasă, „terenul accidentat“ este probabil un drum mai prost pavat sau unul de țară. Ca dimensiuni, Land Cruiser Se are 5150 mm lungime, 1990 lățime și 1705 înălțime, în vreme ce ampatamentul măsoară 3050 mm, fiind cu 200 mai lung decât al gamei Toyota Land Cruiser 2024. În aceste condiții, cei șapte ocupanți ai mașinii se pare că vor avea la dispoziție un spațiu generos.

Toyota nu a oferit detalii despre numărul de motoare, putere sau chiar capacitatea bateriei, probabil aceste detalii fiind programate să apară mai târziu.

Previous post

Unde poți găsi jocuri de slot

Next post

Concursul Mecanicul Anului 2023 - câteva zile până la închiderea înscrierilor

No Comment

Leave a reply