Home»Noutati»VIDEO – Dacia Duster își arată interiorul în varianta de bază

VIDEO – Dacia Duster își arată interiorul în varianta de bază

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster are o nouă generație, iar marca din Mioveni a prezentat acest model la Salonul Auto de la Frankfurt în premieră mondială.

Noi am fost acolo și v-am pregătit un material dedicat, dar atunci am văzut doar echipările superioare din această gamă. Între timp, Dacia și Renault au organizat în weekend un eveniment dedicat angajaților și familiilor lor, în cadrul căruia a fost prezentat în țara noastră și noul Duster.

Pilotul albaiulian Mihai Aurel Beldie a fost printre invitați și a filmat îndeaproape interiorul acestui model, pe care l-a publicat pe canalul său de YouTube, denumit Vroom Vroom Vlog. Materialul este de interes pentru că ne arată și varianta de bază a lui Duster 2, care vine fără sistemul Media Nav și ecranul tactil care îi este asociat.

Remarcăm o unitate audio cu mufă jack și usb, dar și CD, un suport care nu se găsește pe unitatea Media Nav. Sistemul de climatizare nu mai este cu reglare automată, dar are în continuare sistemul de reglare cu butoane rotative, cum este și la modelele mai scumpe din gama Duster.

Sistemul start-stop este încă prezent, la fel și funcția Eco, iar butonul pentru sistemul de asistență la coborârea rampei este și el acolo. Îl știți și sub numele de Hill Descent Control de la alte modele, iar această denumire este folosită și de Dacia.

Varianta mai accesibilă a lui Duster renunță și la ornamentele argintii de pe barele de protecție, care sunt vopsite în culoarea caroseriei pentru acest model.

 

Previous post

BMW X3 este disponibil în România și pornește de la 47.800 de euro

Next post

VIDEO: 1400 CP pe marginea prăpastiei - Ken Block face din nou spectacol

1 Comment

  1. […] Cel mai ieftin Duster 2 cu 4×4 rămâne cel cu motorul aspirat, de 1.6 litri, în echiparea Essential, iar el pornește de la 14.100 de euro cu TVA inclus. […]

Leave a reply