Home»Noutati»Range Rover Velar a fost lansat în România și pleacă de la 59.380 euro

Range Rover Velar a fost lansat în România și pleacă de la 59.380 euro

0
Shares
Pinterest Google+

Range Rover Velar a debutat în România și pleacă de la 59.380 de euro cu TVA inclus. Prețul menționat este valabil pentru varianta cu motorizare 2.0 diesel de 180 CP.

Toate variantele lui Velar au transmisie automată și tracțiune integrală, așa că un client trebuie doar să aleagă ce motorizare dorește și să meargă apoi spre o variantă de echipare și dotările opționale. Velar este oferit cu motoare care livrează între 180 și 380 CP, deci este suficientă putere pentru toată lumea. Cea mai scumpă variantă a SUV-ului britanic pleacă de la 111.265 de euro și se numește First Edition, care vine în compania unui V6 supraalimentat și alimentat cu benzină.

Lista de echipamente standard include jante din aliaj de 18 inch, tapițerie mixtă Luxtec și Alcantara, volan îmbrăcat în piele, sistem audio de 250W cu opt difuzoare, tempomat adaptiv cu limitator de viteză, senzori de parcare spate și altele. Clienții pot să aleagă între numeroase echipamente opționale, inclusiv elemente cum ar fi faruri Matrix LED sau Matrix-laser LED, de exemplu.

Velar este bazat pe o arhitectură nouă, din aluminiu, și iese în evidență prin design-ul său deosebit. Interiorul continuă în aceeași cheie și impresioneză prin eleganță și simplitate. Acest model este cel mai aerodinamic Land Rover creat vreodată și se mândrește cu un coeficient aerodinamic de 0,32. Portbagajul are un volum de 673 de litri, mai mult decât suficient pentru un utilizator obișnuit.

Previous post

Campionatul Național de Off-Road: Etapa a șasea se ține la Slănic

Next post

Opel Crossland X debutează cu un concurs. Te poți înscrie dacă îl testezi

No Comment

Leave a reply