Home»Sport»Moto»Sebastian Barbu vs Martin Freinademetz în tradiționalul ”Battle of the Champions” de la Păltiniș Arena

Sebastian Barbu vs Martin Freinademetz în tradiționalul ”Battle of the Champions” de la Păltiniș Arena

0
Shares
Pinterest Google+

Sporturile cu motor, schiul și snowboardul s-au regăsit și iarna aceasta în duelul campionilor găzduit de complexul de lângă Sibiu. Dublul campion mondial la snowboard, Martin Freinademetz, l-a provocat din nou pe Sebastian Barbu în acest concurs inedit, care combină aptitudinile sporturilor de iarnă cu automobilismul, într-un decor inedit, pe pârtiile complexului Păltiniș Arena.

Martin Freinademetz
Martin Freinademetz – Foto Tibi Hila

Cei doi sportivi s-au întâlnit în Ajunul Crăciunului la baza pârtiilor complexului iar prima probă a fost cea pe patru roți. Cei doi au pilotat pe rând o Toyota Yaris GR Four, încălțată cu pneuri speciale pentru zăpadă. Proba de slalom cu mașina s-a desfășurat pe un traseu amenajat pe pârtia A, cea mai mare pârtie a complexului de la Păltiniș. Martin a fost primul la volan și a reușit să încheie coborârea printre jaloane în 53 de secunde. Mult mai experimentat la volan, Sebi Barbu a coborât și el același traseu, dar cu 2 secunde mai rapid decât Martin și a câștigat prima probă.

Sebastian Barbu- Foto Tibi Hila

Marea surpriză a concursului avea să vină, însă, în proba de slalom pe snowboard, respectiv pe schiuri pentru Sebastian Barbu. Sportivul sibian a reușit să îl învingă pe dublul campion mondial la snowboard la două secunde distanță. Sebastian a parcurs traseul de slalom în 33 de secunde pe schiuri în timp ce Martin a reușit să încheie parcursul în 35 de secunde pe placa de snowboard. Astfel, Sebastian Barbu câștigă acest concurs pentru al doilea an la rând, iar Martin Freinademetz rămâne cu victoria din prima ediție, când a reușit să învingă cu snowmobilul mașina de rally.

Sebastian Barbu -Martin Freinademetz / Foto Tibi Hila

 

Previous post

VelociRaptor 500, un Bronco mai puternic de la Hennessey

Next post

18.800 euro prețul de pornire în România a Noului Duster

No Comment

Leave a reply