Home»Noutati»Diverse»Un nou centru logistic Mercedes-Benz la Dragomirești-Vale

Un nou centru logistic Mercedes-Benz la Dragomirești-Vale

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz România a anunțat deschiderea noului Centru Logistic din Dragomirești-Vale, creat pentru a deservi punctele de service autorizate din România. Acesta acoperă toate cerințele clienților diviziilor Mercedes-Benz (Passenger Cars, Vans, Trucks & Buses) și smart, prezente pe piața locală. Noul centru este situat în aproprierea Bucureștiului și are o suprafață de peste 7000 m2 . Acesta  găzduiește în acest moment peste 23.000 de piese.

 

Depozitul dispune de tehnologii și sisteme avansate, iar comunicarea cu punctele de service din țară este 100% digitală. Rețeaua formată din 46 de parteneri are acces la un sistem digital, conectat la procesele de depozitare, primind notificări instant cu privire la disponibilitatea și timpul de livrare al comenzilor. 

Dezvoltarea acestui centru a început în 2017, cu scopul de a integra activitățile de After-Sales din România sub umbrela Operațiunilor Globale de Logistică și Piese ale Mercedes-Benz. Centrul oferă piese necesare proceselor obișnuite de reparații și întreținere, precum și reparații mai complexe, precum tinichigerie și caroserie, dar și asamblări pentru propulsie – motor, transmisie, cutie de viteze. În funcție de gradul de prioritate al comenzii, produsele și serviciile ajung la partenerii autorizați Mercedes-Benz într-un interval de timp între 18 și 96 de ore.

 

La capitolul sustenabilitate sunt implementate procese bine definite în ceea ce privește colectarea și reciclarea deșeurilor și folosirea LED-urilor și a energiei verzi pentru a minimiza impactul asupra mediului.

Previous post

Am condus Dacia Spring. Primele impresii

Next post

Competiția Best Electric Car și-a desemnat finalistele

No Comment

Leave a reply