Home»Noutati»Range Rover ar putea pregăti un rival al lui Bentley Bentayga

Range Rover ar putea pregăti un rival al lui Bentley Bentayga

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover a observat că Bentley a reușit să deschidă un nou segment al pieței SUV-urilor cu Bentayga, iar constructorul cunoscut pentru off-roadere vrea să creeze un competitor al lui mai scump SUV din lume.

Evident, modelul de bază va fi un Range Rover, care nu se află foarte departe de Bentayga din punctul de vedere al funcționalităților sau a prețului de listă. Gerry McGovern, șeful departamentului de design de la Jaguar Land Rover și-a exprimat punctul de vedere în privința unui potențial rival al lui Bentayga într-o discuție cu jurnaliștii de la Automotive News.

Varianta de lux a modelului din vârful gamei Range Rover ar urma să afișeze o personalitate diferită și să beneficieze de finisaje la un alt nivel. În plus, explică McGovern, Land Rover are în spate un pedigree atunci când vine vorba de SUV-uri și offroadere, ceea ce nu se aplică și în cazul celor de la Bentley. Nu este clar când ar putea să debuteze pe piață un asemenea model, dar ne așteptăm să mai dureze câțiva ani domnia lui Bentayga în segmentul pe care l-a inaugurat.

Previous post

Motocicletele Schwalbe renasc cu motoare electrice

Next post

Mașinile japoneze ar putea fi mai ieftine în Europa în viitor

No Comment

Leave a reply