Home»Tehnica»Proiecte custom»Mitsubishi Re-Model A: reinventarea primului model de serie Mitsubishi cu sistem de rulare hibrid

Mitsubishi Re-Model A: reinventarea primului model de serie Mitsubishi cu sistem de rulare hibrid

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi Re-Model A este un proiect special comandat de marca niponă pentru a-și celebra centenarul.

Japonezii au apelat la americanii de la West Coast Customs pentru a implementa platforma și trenul de rulare al lui Outlander PHEV sub o caroserie care imită primul autoturism fabricat în serie în Țara Soarelui Răsare: Mitsubishi Model A. După cum vă dați seama, acest model a intrat în producție în 1917, iar tunerii de la West Coast Customs nu puteau să ia un exemplar vechi și să-l masacreze, așa că a fost necesară construcția de la zero a unei caroserii care să imite design-ul lui Model A. Însă, toată transformarea a făcut câteva sacrificii.

Unul dintre acestea este montarea unor jante și anvelope moderne, mai late decât cele originale. În plus, caroseria este mai lungă și mai lată decât cea a primului Mitsubishi fabricat vreodată.

În orice caz, acest exponat va fi prezentat public la Salonul Auto de la Los Angeles și va fi plimbat ulterior pe la diferite evenimente ale mărcii cu trei diamante roșii. Vă lăsăm pe voi să decideți dacă rezultatul este potrivit pentru aniversarea centenarului Mitsubishi.

 

Previous post

Lynk & Co 01 a debutat pe piață și a primit 6,000 de comenzi în două minute

Next post

Nissan Kicks a debutat la Los Angeles și îl va înlocui pe Juke în SUA

No Comment

Leave a reply