Home»Noutati»Lynk & Co 01 a debutat pe piață și a primit 6,000 de comenzi în două minute

Lynk & Co 01 a debutat pe piață și a primit 6,000 de comenzi în două minute

0
Shares
Pinterest Google+

Lynk&Co este o marcă auto din China deținută de cei de la Geely, proprietarii mărcii Volvo.

Chinezii vor să vină pe piața din Europa în 2019, dar până atunci au lansat primul lor model pe piața internă. Este vorba despre SUV-ul numit 01, care pleacă de la echivalentul a 25.000 de dolari în Țara Marelui Zid.

Primul lot de Lynk&Co 01 a fost rezervat integral în doar două minute și 17 secunde. Vorbim despre 6,000 de unități în 137 de secunde, un semn pozitiv pentru orice constructor. De data aceasta, rezultatul este și mai impresionant când vine vorba despre o marcă nou-lansată pe piață. Cu toate acestea, nu trebuie să ne mirăm prea mult, pentru că au lansat primul lor produs pe cea mai mare piață auto din lume, unde este normal să înregistrezi asemenea volume.

SUV-ul 01 de la Lynk&Co este construit în aceeași fabrică în care Geely face modelul Volvo XC40 și îi preia și platforma tehnică. O diferență între SUV-ul de la Lynk și orice alt model este lipsa listei de dotări opționale. Clienții au la dispoziție un model cu toate echipamentele care ar fi fost opționale, însă trebuie doar să-și aleagă o motorizare pe plac și o transmisie.

În prezent, Lynk&Co 01 are două motoare de Volvo în ofertă, care asigură 150 și 190 CP. Ulterior va sosi și un hibrid benzină-electric compus dintr-un motor cu trei cilindri în linie care are o cilindree de 1.5 litri. Nu vor fi oferite diesel-uri în oferta Lynk&Co.

Previous post

Subaru Ascent devine cel mai mare SUV al mărcii nipone

Next post

Mitsubishi Re-Model A: reinventarea primului model de serie Mitsubishi cu sistem de rulare hibrid

No Comment

Leave a reply