Home»Noutati»Diverse»Mitsubishi Pajero ar putea să nu aibă succesor

Mitsubishi Pajero ar putea să nu aibă succesor

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi Pajero ar putea să rămână fără succesor, iar cea de-a patra generație să fie ultima din această serie.

În ciuda actualizărilor aduse periodic, Mitsubishi Pajero stă pe o platformă mai veche de un deceniu. Până să fie cumpărați de Nissan, cei de la Mitsubishi se gândeau la un nou Pajero, care ar fi putut să aibă tehnologie hibridă plug-in pentru a fi în grafic cu emisiile și cu consumul de carburant.

Odată ce împarte alianța cu Renault-Nissan sub tutela niponilor, Pajero ar putea să nu fie înlocuit, sau să primească o platformă de Pathfinder sau de Patrol pentru succesorul său. Această decizie ar fi legată de reducerea costurilor și de creștere a sinergiilor la nivel de concern, o strategie aplicată de orice grup auto care operează la nivel global.

Pentru moment, nu a fost luată o decizie finală, dar situația nu arată bine pentru Pajero. În cazul în care va exista un succesor, următorul Pajero ar urma să fie total diferit de ce avem în prezent pe piață, iar asta implică numeroase posibilități la nivel teoretic. Niciuna dintre acestea nu a fost confirmată încă de oficialii mărcii cu trei diamante.

Previous post

Honda HR-V primește un motor de 182 CP

Next post

Hyundai în stil american: Palisade devine cel mai mare model al mărcii

No Comment

Leave a reply