Home»Noutati»Honda HR-V primește un motor de 182 CP

Honda HR-V primește un motor de 182 CP

0
Shares
Pinterest Google+

Honda HR-V primește motorul 1.5 turbo din gama Civic.

Prin noul agregat venit în gama HR-V, crossoverul nipon se va putea mândri cu un propulsor de 182 CP și 240 Nm. Unitatea dezvoltă aceste valori în compania unei transmisii manuale cu șase trepte. Dacă este aleasă o cutie de viteze de tip CVT, cuplul maxim este limitat la 220 Nm, dar este asigurat între 1.700 și 5.500 rpm. Pentru transmisia manuală, cuplul maxim este livrat între 1.900 și 5.000 rpm.

Pe lângă motorul lui Civic, HR-V primește și un pachet sport în ofertă. Acesta include tehnologia Performance Damper, adică include amortizoare sport cu reglare electronică, precum și un sistem de direcție care beneficiază de sistemul Agile Handling Assist.

Versiunea 1.5 Turbo a lui HR-V primește și câteva accente estetice. Grila frontală a acestui model va avea un finisaj negru, o bară de protecție spate cu un aspect sportiv și două țevi de eșapament. Jantele din aliaj sunt de 18 inchi și au un model oferit doar pe această versiune. Totodată, capacele oglinzilor laterale sunt vopsite în negru.

Primele livrări ale acestei versiuni vor demara în primăvara lui 2019.

Previous post

Kia Soul EV a debutat în Los Angeles

Next post

Mitsubishi Pajero ar putea să nu aibă succesor

No Comment

Leave a reply