Home»Noutati»Mitsubishi L200 facelift: primul teaser oficial

Mitsubishi L200 facelift: primul teaser oficial

0
Shares
Pinterest Google+

Mitsubishi L200 se pregătește să primească un facelift.

Vândut și sub numele de Triton pe unele piețe, modelul are trei ani de la debutul comercial și va primi în curând o restilizare. Niponii au publicat deja o imagine teaser a părții frontale.

Imaginea este prelucrată digital pentru a ascunde o parte dintre detaliile vehiculului, dar putem remarca sigla Mitsubishi, o parte din blocul optic frontal și un ornament al barei de protecție față. Ornamentul respectiv amintește atât de Outlander, cât și de Eclipse Cross, ceea ce putem spune și despre blocurile optice frontale.

Viitorul L200 va avea o grilă frontală mai generoasă, lumini de zi verticale și o bară frontală cu un aspect mai musculos. Până la apariția unei noi generații, L200 va păstra platforma tehnică actuală.

Cel mai probabil, motorul 2.4 diesel din dotare va rămâne în gamă cu modificări minime. Vorbim despre o actualizare la nivelul sistemelor de control a emisiilor de CO2 și NOx, precum și adaptarea la viitoarele norme Euro 6d pentru autoutilitare.

Unele voci susțin că Mitsubishi va prelua o platformă tehnică din concernul Renault-Nissan pentru viitorul L200. Cel mai probabil, succesorul lui Navara ar putea fi modelul care își va împrumuta platforma tehnică pentru următoarea generație a lui L200. Însă, mai avem câțiva ani până la acel moment, așa că facelift-ul va avea o carieră de cel puțin încă doi ani pe piață.

Previous post

Probleme în off-road pentru posesorii de Chevrolet Colorado ZR2

Next post

Kia e-Niro are o autonomie de până la 615 kilometri

No Comment

Leave a reply