Home»Noutati»Kia e-Niro are o autonomie de până la 615 kilometri

Kia e-Niro are o autonomie de până la 615 kilometri

0
Shares
Pinterest Google+

Kia e-Niro este fratele electric al lui Niro și a fost omologat conform normei WLTP în Europa.

În urma acestei omologări, avem și autonomia estimată a variantei electrice a lui Niro. Valoarea este impresionantă, fiind mai mare decât la orice alt vehicul în afară de cele fabricate de Tesla.

Varianta de top, cu o baterie de 64 kWh și 204 CP, are o autonomie de până la 485 de kilometri în regim mixt. În mediul urban, autonomia estimată este de până la 615 kilometri. Nu a fost specificată autonomia în mediul extraurban. Dacă folosești o priză de 100 kW, adică una care are curent alternativ și quick charge, bateria poate fi încărcată până la 80% din capacitate în doar 54 de minute.

Versiunea entry-level din gama e-Niro are o baterie de 39.2 kWh și are o autonomie WLTP de 312 kilometri în regim mixt. Motorul său oferă 136 CP și 395 Nm, iar accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în 9.8 secunde.

Indiferent de varianta aleasă, Kia e-Niro are tracțiune față. La fel ca la orice model Kia, garanția standard este de șapte ani sau 150.000 de kilometri, incluzând motorul și acumulatorul sistemului electric.

Previous post

Mitsubishi L200 facelift: primul teaser oficial

Next post

Suzuki Jimny dezamăgește la testele EuroNCAP

No Comment

Leave a reply