Home»Noutati»Auto»Mercedes-Benz confirmă faptul că viitorul pick-up va fi cu adevărat premium

Mercedes-Benz confirmă faptul că viitorul pick-up va fi cu adevărat premium

0
Shares
Pinterest Google+

Oficialii Daimler au declarat pentru australienii de la Car Advice că viitorul pick-up de segment mediu pe care îl dezvoltă și care va fi comercializat sub brand-ul Mercedes-Benz va fi un produs cu adevărat premium. Deși viitorul model german va avea la bază platforma lui Nissan Navara, oficialii constructorului din Stuttgart spun că acesta se va diferenția masiv de produsul nipon.

Pick-upul va îndepini toate condițiile unui Mercedes-Benz și va fi primul model de acest fel dezvoltat de un constructor premium. În aceste condiții, pick-upul nu doar că nu se va duela cu Navara, Amarok și Ranger din punct de vedere al calității, ci va avea și un preț demn de elementele oferite.

Cât despre motorizări, australienii speculează un V6 de 3,0 litri turbo-disel care ar urma să producă 258 CP și 620 Nm, același propulsor care acum își face simțită prezența pe GLE 350d 4Matic.

Viitorul pick-up Mercedes-Benz va fi asamblat în uzina Nissan din Barcelona și în cea deținută de Renault în Cordoba, Argentina.

Via | CarAdvice

Previous post

Un Lamborghini LM002 este scos la licitație

Next post

Carcasă de GoPro, la pachet cu o Toyota Tacoma

No Comment

Leave a reply