Home»Aventura»Prin lume»Aventură de 18 ani: Călătorie în jurul lumii cu o mașină din 1928

Aventură de 18 ani: Călătorie în jurul lumii cu o mașină din 1928

0
Shares
Pinterest Google+

­Aventura face parte din numele revistei noastre, dar tot ce facem noi nu se compară cu ceva ce a devenit mod de viață pentru familia Zapp.

Ei călătoresc din anul 2000 la bordul unui automobil Graham-Paige 610, fabricat în 1928. Călătoria lor la bordul automobilului american a reușit să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului, pentru că ceea ce a început drept o călătorie în cuplu a devenit aventură în familie. De-a lungul celor 18 ani, familia Zapp are patru membri noi, totalizând șase persoane care se plimbă în jurul lumii, pas cu pas, pentru a cunoaște toate nuanțele planetei.

Pentru prima oară în cei 18 ani, familia Zapp cere ajutorul publicului. Ei se pregătesc să încheie călătoria și să se întoarcă acasă, așa că au demarat un proiect de crowdfunding. Familia Zapp va traversa Atlanticul cu o corabie cu pânze, iar pentru întreaga traversare mai au nevoie de 5.000 de euro.

Pentru a atinge suma țintă, familia de aventurieri a demarat o campanie de crowdfunding, adică cer ajutorul publicului. Mai au 40 de zile până la termenul limită și au strâns deja 2.143 euro la momentul redactării acestui material pentru a atinge ținta de 5000 de euro pentru a le permite traversarea Oceanului Atlantic la bordul unei ambarcațiuni cu pânze.

Familia Zapp a trecut și prin România, vizitând țara noastră în 2016 și primind o reparație la o jantă în atelierul unui dealer BMW. Călatoria a pornit din Argentina și a mers spre Alaska, ca apoi să meargă în Australia, Asia, Africa și Europa.

Suntem fascinați de hotărârea familiei Zapp și le admirăm sincer demersul impresionant în materie de aventură și călătorie. Dacă vreți să le sprijiniți trecerea Atlanticului, aici puteți accesa pagina lor de crowdfunding pentru a face o donație.

Previous post

Dacia aniversează 50 de ani de existență

Next post

Dacia pregătește un nou model

No Comment

Leave a reply