Home»Noutati»Accesorii»Land Rover Explorer – primul smartphone al britanicilor

Land Rover Explorer – primul smartphone al britanicilor

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Explorer este numele primului telefon lansat sub brand-ul britanic. Evident, cei de la Jaguar Land Rover nu s-au apucat de proiectat telefoane, ci au colaborat cu Bullit Group pentru lansarea unui telefon care să poarte numele Land Rover.

Vorbim despre un smartphone rezistent la temperaturi extreme, vibrații, apă sărată și șocuri termice. Smartphone-ul se bucură de un ecran tactil de cinci inch diagonală, care poate fi folosit și cu mânuși . La momentul lansării, acesta rulează Android Nougat, însă va primi o actualizare care îl va aduce la zi cu Android-ul, respectiv va folosi sistemul de operate numit Oreo.

Printre punctele forte se numără lumina SOS, informații meteo, o busolă integrată și hărți off-road. Din punct de vedere tehnic, smartphone-ul Land Rover are o memorie ram de 4 GB și o stocare internă de 64 GB, care poate fi extinsă cu un card micro SD. Procesorul său are o arhitectură de 64 de biți, rulează la 2.6 gigaherți și are zece nuclee.

Ecranul este din Corning Gorilla Glass 5, iar camera de pe față este de opt megapixeli, pe când cea din spate este de 16 MP. Bateria integrată este de 4000 mAh, dar vine și cu una auxiliară de 3600 mAh, despre care producătorul spune că sunt suficiente pentru două zile de folosire.

Land Rover va lansa primul său smartphone în cadrul Mobile World Congress, un eveniment dedicat tehnologiei derulat în Barcelona. Prețul său este de 600 de lire sterline fără abonament și nu știm încă dacă va ajunge și în România. Dacă nu te interesează atât de mult brand-ul unui telefon rezistent la condiții vitrege, există deja pe piață mai multe opțiuni, incluzând aici și carcase rezistente pentru smartphone-uri obișnuite.

Previous post

Picnic de lux - o propunere de la Rolls-Royce pentru clienți

Next post

SsangYong Musso - așa arată pick-up-ul bazat pe Rexton

No Comment

Leave a reply