Home»Noutati»Diverse»Picnic de lux – o propunere de la Rolls-Royce pentru clienți

Picnic de lux – o propunere de la Rolls-Royce pentru clienți

0
Shares
Pinterest Google+

Rolls-Royce Cullinan, primul SUV al mărcii din Goodwood, încă n-a fost prezentat oficial, dar englezii deja ne arată câteva opțiuni inedite pe care le-au gândit pentru acesta.

Una dintre ele se numește „Viewing Suite” și este o premieră pentru Rolls-Royce. Vorbim despre două scaune pliabile cu o măsuță între ele, care ies din portbagaj la apăsarea unui buton. Ideea din spatele Viewing Suite este oferirea posibilității organizării unui picnic ad-hoc direct din spatele mașinii.

Dacă modelele Rolls-Royce erau oferite până acum cu frigider în spate ca dotare opțională, cu tot cu pahare de șampanie, primul SUV de la această marcă nu putea să dezamăgească la acest capitol. Nu putem să estimăm dacă persoanele care sunt dispuse să dea peste 450.000 de dolari pe o mașină au chef de picnic-uri stând pe scaunele îmbrăcate în piele care ies din portbagajul mașinii, dar nu putem să ni-i imaginăm pe acești clienți cumpărând un set pliabil de picnic de la un magazin de bricolaj.

Poate știu cei de la Rolls-Royce ceva despre asta, pentru că trebuie să ai o idee în această direcție ca să dezvolți un set de picnic îmbrăcat în piele și ascuns în portbagajul unui SUV care va costa aproape jumătate de milion de dolari. Pentru moment, nu avem prețul lui Cullinan, însă este bazat pe platforma lui Phantom, care pleacă de la aproximativ 450.000 de dolari.

În orice caz, dacă vă simțiți talentați cu polizorul unghiular, aparatul de sudură și cu o trusă generoasă de unelte, acum aveți o inspirație pentru un proiect interesant pe care să-l adaptați la mașina pe care o folosiți doar pentru ieșirile în natură din weekend. 

Previous post

Dacia vine la Geneva cu un nou membru al familiei Stepway

Next post

Land Rover Explorer - primul smartphone al britanicilor

No Comment

Leave a reply