Home»Noutati»Kia e-Niro, disponibil în România din primăvară

Kia e-Niro, disponibil în România din primăvară

0
Shares
Pinterest Google+

Kia Romauto, importatorul official al automobilelor Kia în România, a anunțat de curând că e-Niro, crossoverul coreean 100% electric va fi disponibil pe piața autohtonă începând din această primăvară și a publicat lista de prețuri pentru acest model.

Modelul despre care am scris prima dată acum doi ani AICI, e-Niro va costa de la 40.460 Euro cu TVA inclus pentru versiunea cu baterie de 39,2 kWh și de la 45.172 Euro cu TVA inclus pentru versiunea cu baterie de 64 kWh. Primul lot de mașini va fi livrat chiar în cursul acestui an.

Kia e-Niro este primul Crossover Utility Vehicle 100% electric produs de Kia. Cu o autonomie de 455 kilometri conform ciclului combinat WLTP, modelul 100% electric e-Niro este unul dintre cele mai capabile automobile electrice comercializate în întreaga lume.

Comercializat în Europa cu garanția de 7 ani, 150.000 kilometri. Noul Kia e-Niro este produs la fabrica Kia din Hwasung, Coreea de Sud. Acesta este comercializat pe piețele selectate din Europa, beneficiind de calitatea promisă și garanția standard oferită de Kia, unică în industria auto, de 7 ani, 150.000 kilometri. Garanția acoperă de asemenea pachetul de baterii și motorul electric.

Previous post

Un nou motor în gama Mazda: Skyactiv-G150

Next post

Sherp se ia la întrecere cu cele mai puternice mașini 4x4 americane

No Comment

Leave a reply