Home»Noutati»Auto»Kahn Design a modificat un Land Rover Defender Pick-Up

Kahn Design a modificat un Land Rover Defender Pick-Up

0
Shares
Pinterest Google+

Foarte rar ne-a fost dat să vedem un Land Rover Defender Pick-Up, iar când am auzit ca tunerul Kahn Design se pregătește să ofere un kit pentru modelul amintit anterior, ne-am spus că trebuie să-l vedem.

Conform casei de tuning din Marea Britanie, pachetul a fost aplicat unei mașini care are la bord 46.558 de kilometri, iar în trecut a avut un singur proprietar.

La nivel estetic, Land Rover Defendere Pick-Up are parte de spoilere modificate, de praguri laterale noi, de o grilă a radiatorului îmbunătățită și de protecții suplimentare noi. De asemenea, Kahn Design a înlocuit și blocurile de lumini, în timp ce habitaclul a primit un set de scaune Sports GTB îmbrăcate în piele de înaltă calitate. Tot la interior, remarcăm pedalele din aluminiu, covorașele speciale și accesoriile îmbrăcate în Alcantara.

Pachetul a fost definitivat prin aplicarea vopselei Keswick Green. Astfel, acest Land Rover Defender 2.4 TDCI 90 Pick Up Chelsea Wide Track poate fi achiziționat pentru suma de 28.930 de lire, echivalentul a 40.000 de euro.

Previous post

TrailSmart - gama de anvelope Dunlop destinată motocicletelor de aventură

Next post

Fashion designerul Paul Smith a lansat un Land Rover Defender unicat

No Comment

Leave a reply