Home»Noutati»Honda câștigă trei premii în cadrul RED DOT DESIGN AWARDS

Honda câștigă trei premii în cadrul RED DOT DESIGN AWARDS

0
Shares
Pinterest Google+

Red Dot premiază anual excelența în designul de produs, brand și comunicare din companiile internaționale, iar produsele câștigătoare vor fi prezentate în Muzeul de Design Red Dot la Zentrum Nordrhein Westfalen din Essen, Germania. Produsele câștigătoare sunt alese de un juriu format din 40 de experți internaționali care testează, evaluează și discută fiecare produs.

Noul model electric Honda e a primit premiul „Red Dot: Best of the Best 2020” pentru design de produs inovator in categoria auto, cea mai mare onoare a premiilor internaționale „Red Dot Awards”. Acest premiu este acordat celui mai bun produs din fiecare categorie.
De asemenea, Honda e a primit recunoaștere și în categoria „Produs smart”, împreună cu CBR1000RR-R Fireblade SP.

Honda e este cel mai recent membru al gamei electrificate Honda, oferind o experiență de condus complet electrică pentru mediile urbane. De la panourile frontale și posterioare cu lumini LED integrate, capacul elegant din sticla al portului de încărcare, până la liniile curate și caracteristicile menite să optimizeze eficiența și rafinarea aerodinamică, Honda e reimaginează identitatea Honda pentru următoarea eră a mobilității urbane. Pentru a sublinia această filozofie de proiectare sistemul Side Camera Mirror înlocuiește oglinzile convenționale pentru vedere laterală. Un alt diferențiator unic pentru Honda e sunt panourile negre cu profiluri concave – situate în față și în spate între blocurile optice – care au devenit motive definitorii pentru designul Honda e.

CBR1000RR-R Fireblade SP este cea mai recentă motocicletă ce poartă sigla Fireblade, introdusă pentru prima dată în 1992. A stabilit întotdeauna punctul de referință pentru modul în care o motocicletă super-sport de 1000 cc ar trebui să se manevreze pe stradă, dar pentru noul model 2020 – dezvoltat sub eticheta „Born to Race” – accentul a fost orientat asupra performanței pe circuit precum și asupra unui design nou și radical.
Zona frontală minimalistă, carenele laterale angulare si agresive precum și carenele inferioare extinse – plus o varietate de fante și forme de canalizare a aerului – se combină pentru a crea cel mai bun coeficient de tracțiune din clasă de 0,270.

Sub motto-ul, „În căutarea unui design și a unei creativități bune”, Red Dot Design Awards onorează lucrări și proiecte ale designerilor, agențiilor și companiilor din întreaga lume. Având la bază un juriu proeminent format din peste 40 de experți internaționali, evenimentul anual este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cele mai căutate premii pentru eminența designului.

Previous post

Acasă oriunde. Am testat minirulota Caretta

Next post

Mazda CX-30 și MX-30 câștigă premii de design Red Dot 2020

No Comment

Leave a reply