Home»Sport»Rally-raid»Dakar 2019: Sebastien Loeb a prezentat mașina cu care concurează

Dakar 2019: Sebastien Loeb a prezentat mașina cu care concurează

0
Shares
Pinterest Google+

Nonuplul campion mondial de raliuri Sebastien Loeb va concura și în ediția 2019 a Raliului Dakar.

Alsacianul a prezentat în Olanda noul său Peugeot 3008 DKR. Acesta este modelul pe care îl va conduce împreună cu Daniel Elena, copilotul său pentru o bună parte din carieră.

Loeb a obținut locul doi în Dakar în ediția 2017, însă anul trecut lucrurile s-au încheiat cu un abandon. Odată cu prima sa victorie în WRC după cinci ani, fanii lui Loeb speră ca el să facă din nou o surpriză tuturor și să arate că poate fi campion și în această disciplină.

În cadrul prezentării derulate pe o plajă din apropierea orașului Haga, cu ocazia unui eveniment de motocross, Loeb a declarat că se simte motivat pentru că aleargă în Dakar 2019 în postura de outsider și că nu are niciun fel de presiune pentru rezultat sau punctaj. Întocmai aceste aspecte îl fac pe alsacian să declare că se așteaptă să se simtă bine în Dakar 2019 și că urmează o aventură pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Spre deosebire de toate edițiile derulate până în prezent, Dakar 2019 se va derula într-un singur stat, Peru. Asta se întâmplă deoarece Bolivia, Ecuador și Chile au refuzat implicarea ulterioară în Dakar, în ciuda insistențelor organizatorilor.

 

Previous post

Honda CR-V Hybrid: Cât costă în România

Next post

VIDEO: Cum recreezi circuitul Monza în nisip

No Comment

Leave a reply