Home»Noutati»Honda CR-V Hybrid: Cât costă în România

Honda CR-V Hybrid: Cât costă în România

0
Shares
Pinterest Google+

Honda CR-V Hybrid a debutat oficial în România și va putea fi comandat.

CR-V Hybrid este primul SUV hibrid oferit de marca niponă pe piața din Europa. Honda avea deja mai multe modele hibride în ofertă, iar CR-V are deja o istorie în spate.

Fratele hibrid al lui CR-V este oferit atât în versiuni cu tracțiune față, cât și în variante cu tracțiune integrală. Indiferent ce alegi, SUV-ul nipon are un propulsor i-VTEC de 2.0 litri, susținut de un motor electric și de o baterie dedicată, așa cum se întâmplă la orice hibrid.

Agregatul cu patru cilindri în linie dezvoltă 145 CP și 175 Nm, iar întregul sistem hibrid oferă un maximum de 184 CP și 315 Nm, indiferent că are sau nu tracțiune integrală. În ceea ce privește transmisia, avem de a face cu o unitate e-CVT.

Transmisia este conectată la un motor-generator secundar, utilizat atât pentru încărcarea acumulatorilor, cât și pentru asistarea motorului cu ardere internă la anumite manevre.

În România, cea mai accesibilă versiune a lui Honda CR-V Hybrid pleacă de la 34.000 de euro cu TVA inclus, valabil pentru echiparea Elegance. Acest nivel de echipare este singurul oferit în gama CR-V Hybrid alături de configurația cu tracțiune față.

Pentru tracțiune interală, prețul de pornire urcă la 37.500 de euro. Următoarele două niveluri de echipare, Lifestyle și Executive, sunt oferite doar alături de versiunea 4×4.

Nivelul de echipare mijlociu, Lifestyle, are un preț de 39.750 de euro pentru Honda CR-V. Spre comparație, echiparea de top, Executive, pornește de la 43.000 de euro cu TVA inclus.

Echiparea standard include sistem de frânare autonom cu funcție pentru detectarea pietonilor, asistent la pornirea în rampă, sistem de menținere a benzii de rulare, tempomat adaptiv, navigație de la Garmin, unitate multimedia cu ecran de șapte inch, sistem audio cu nouă difuzoare, cameră video de marșarier, faruri LED, stopuri LED, scaune față încălzite și multe altele.

Clienții care vor comanda pe acum acest model își vor primi mașinile în primăvara anului 2019.

Previous post

Aston Martin DBX: Primele imagini ale prototipului

Next post

Dakar 2019: Sebastien Loeb a prezentat mașina cu care concurează

1 Comment

  1. […] ne-au pus de multe ori în ipostaza de a încălca coordonatele inițiale. Am plecat la drum cu o Honda CR-V Hybrid, mașină pe care am preferat-o și cu alte ocazii pentru confort și economie, ca principale […]

Leave a reply