Home»Noutati»Diverse»Dacia Duster va avea două recall-uri în România: 525 de unități sunt afectate

Dacia Duster va avea două recall-uri în România: 525 de unități sunt afectate

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster va avea două rechemări în service pe piața din România, pe lângă cea anunțată acum câteva săptămâni.

De data aceasta, sunt vizate 525 de unități în total, pentru două probleme diferite. Una dintre ele vizează butucul roților din față, fără să fie specificată pe care parte este problema. Aparent, Dacia vrea să verifice această piesă la 209 unități Duster și să o înlocuiască dacă se va considera necesar. Operațiunea durează între una și trei ore și dacă nu este remediată potentiala problemă există riscul detașării roții. Trebuie să menționăm că nu există niciun asemenea incident cauzat de situație.

Cealaltă problemă vizează 316 unități Duster echipate cu sistem de remorcare. Aparent, remorca ar putea să rămână fără semnalizare sau să piardă o parte din capacitățile de semnalizare în timp ce este conectată la mașină. Dacia va inspecta kit-urile de remorcare și le va înlocui pe cele pe care le consideră cu defect.

La fel ca la orice recall, clienții vor fi notificați în scris la adresa comunicată dealerului care le-a vândut mașina, iar reparația este gratuită. Cele două situații au ajuns în atenția publică odată ce au fost publicate pe site-ul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

Previous post

Ram pregătește două motorizări V8 noi pentru Rebel

Next post

Mazda CX-5 conduce vânzările mărcii în România în primul trimestru al anului

No Comment

Leave a reply