Home»Noutati»Ram pregătește două motorizări V8 noi pentru Rebel

Ram pregătește două motorizări V8 noi pentru Rebel

0
Shares
Pinterest Google+

Ram, marca specializată în vehicule utilitare a FCA, pregătește două motoare V8 deosebite pentru pick-up Rebel.

Potrivit unor surse citate de forumul pasionaților mărcii Ram, una dintre variante are un V8 de 7.0 litri, iar motorul respectiv se va numi Banshee. Unitatea ar urma să dezvolte 520 CP și va fi aspirată natural. Totodată, același model va fi oferit și cu un V8 supraalimentat de 6.2 litri, care va oferi 707 CP.

Vorbim despre motorul variantelor Hellcat al modelelor Charger și Challenger, a căror putere depăsește și unele supercar-uri moderne. Unele publicații vehiculează numele TRX pentru această variantă a lui Rebel, după numele unui concept din 2016.

Cel mai probabil, cele două variante ale pick-up-ului american vor fi îmbunătățite și la nivel de suspensie și frâne, pentru a putea să reziste la solicitările suplimentare aduse de noile motoare. Odată lansate, cele două modele Ram vor fi două opțiuni excentrice în lumea pick-up-urilor. La fel ca orice produs Ram, acestea nu vor fi importate oficial în Europa, însă va fi posibil un import individual pentru cei care și le permit și le vor din toată inima.

Previous post

Lada Niva 4x4 primește o opțiune neașteptată

Next post

Dacia Duster va avea două recall-uri în România: 525 de unități sunt afectate

No Comment

Leave a reply