Home»Noutati»Diverse»Conversie off-road pentru Mazda MX-5

Conversie off-road pentru Mazda MX-5

0
Shares
Pinterest Google+

Mazda MX-5, cunoscută și sub numele de Miata pe anumite piețe, nu este pe lista mașinilor la care te gândești atunci când vine vorba de teren accidentat.

Însă nu toți sunt de această părere, iar proprietarul unui MX-5 NA, adică un model din prima generație, a decis să facă o conversie off-road. Puteți urmări clipul de mai jos ca să vedeți, pe repede-înainte, cum a fost realizată conversia.

Un lucru este clar: nu vei trece de RAR cu o asemenea modificare, însă vei atrage toate privirile dacă vei reuși să te prezinți cu un asemenea model la clasa Open la o competiție de off-road. Secretul este să alegi drept bază un MX-5 cât mai ieftin și care nu mai este în cea mai bună stare tehnică și estetică.

Nu de alta, dar ar fi păcat să modifici caroseria unei mașini de aproape 30 de ani, devenită deja valoroasă printre pasionați, ca să realizezi o conversie off-road. Dar când acea caroserie nu mai este în cea mai bună formă, iar motorul și interiorul au văzut zile mult mai bune, nu va arunca nimeni cu pietre.

Proprietarul nu a realizat și o conversie 4×4 a acestui model, însă masa redusă a lui MX-5 este suficientă pentru a permite distracția pe teren accidentat și fără 4×4. De control, motorul a fost echipat cu un compresor mecanic. Admirabil proiect!

Previous post

Nissan Navara Dark Sky: Visul oricărui pasionat de astronomie

Next post

Lupta cu morile de vânt: cum nu poți scăpa de o tractare

No Comment

Leave a reply